Gå til innhold

Året 2018

desember 14, 2018

Året startet med Nettis andre valpekull, Yazzman var pappaen. Det ble 6 valper, 2 tisper og 4 hanner. Alle var spreke og fine og veldig like, noen små forskjeller var det, men, dette var første gangen jeg måtte merke valpene for å vite hvem som var hvem. Alle la godt på seg og hadde doblet vekta etter 6 – 7 dager. Valpetida var fin og Netti taklet dette veldig bra. De flyttet en etter en fra de var litt over 8 uker gamle. En til Danmark og en til Alta, resten her på østlandet.

Vi har ikke vært på mange utstillinger i år, men noen har det blitt og det har godt helt greit.

Multe (Mollycoddles Nothing To Loose) var 9 mndr. 15. oktober og fikk med seg 5 utstilinger. Den første var i Kongsberg og det gikk riktig bra. BIM og sitt første cert. Neste var Letohallen hvor hun ble 3. btk med ck. Ellers 3 hvor hun ikke gjorde det så veldig bra.

Hun fikk med seg 3 valpeutstillinger i Norge og ble BIR alle gangene. 1 i Danmark hvor hun ble BIR og BIS 3. 1 i Sverige hvor hun ble BIM.

Bonus (Mollycoddles Moonligt Cruiser) har vært på 5 utstillinger i Norge og det har godt sånn passe, men han fikk sitt andre cert og trenger et NKK cert for å bli ch, men er jo ikke 2 år enda. Ble stilt på 2 utstillinger i Danmark med bra kritikker og en i Sverige.

Yazzman (N SE DK UCH Bumir Yazzman) har vært på 1 ustilling i Norge og ble BIR, 3 utstillinger i Danmark og gjorde det bra og ble Dansk champion og har to clubcert, så vi drar til neste år også og får prøve å få 2 til.

Yazzman skal på en utstilling til i år Kul

Cora ( N DK VEDK CH Loewenskjolds Guabo Cora) har vært på 4 utstillinger i Norge hvor hun har blitt BIR på 2. 3 utstillinger i Danmark hvor hun fikk ck og veterancert + dansk cert, så hun ble dansk champion og dansk veteranchampion.

Netti og Nike har ikke vært stilt i år, men de er like fine som de andre.

Ellers har livet gått helt greit her, uten de store utfordringene.

Etter utstillingen i Sverige i Ransäter var vi på ferie i Hammarö en uke og det var koselig med gode beardisvenner. Jeg gleder meg hver gang vi ferierer eller reiser på utstillinger i inn- og utland sammen.

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: